Amazon has renewed its fun zone quiz section with new quizzes regarding its latest smartphone, the Samsung Galaxy M32. In this article, we have provided you with the answers to all 5 questions. But before knowing the answers, let us see some prizes and facts about the Amazon Quiz.

Amazon Quiz Samsung Galaxy M32 Details

  • Prize of the quiz: Samsung Galaxy M32 
  • Total number of prizes: 5
  • Prizes available on the Amazon app
  • Basis of the Quizzes: General Knowledge 
  • Time of the quiz: 22nd June – 30th June 2021 
  • Winner announcement date: 31st July

How to play the Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz – Brief Guidelines

  • To play this quiz, you must have the Amazon app on your device. Download the app from Google Playstore or Apple store and run it on your device.
  • You have to sign in or log in to the app on your device.
  • Then search ‘Funzone or quiz word in the app’ and search Amazon Samsung Galaxy M32 quiz banner.
  • There will be 5 questions for the quiz on the screen.
  • You have to answer all the questions correctly to win the game and enroll in the winner list.

Follow all the steps above to get a grip of the Quiz Zone of Amazon.

Amazon’s Samsung Galaxy M32 Quiz Answers

Q1- Name the display technology on the smartphone Samsung Galaxy M32 that made it an industry-leading smartphone? 

  • Ans: (C) Super AMOLED

Q2- What is the screen refresh rate of the Samsung Galaxy M32? 

  • Ans: (D) 90Hz

Q3- Select the screen brightness of the Samsung Galaxy M32 smartphone in high brightness mode among the following options.

  • Ans: (a) 800 Nits

Q4- The screen size of the Samsung Galaxy M32 – choose the correct option. 

  • Ans: (C) 6.4inches

Q5- Can you say the screen resolution of Galaxy M32 correctly? 

  • Ans: (B) FHD+

Other questions include –

Q1- Samsung Galaxy M32 is a smartphone that has the segment-best display – why? 

  • Ans: (D) it has a combination of all the above 

Q2- What is the camera setup of M32? 

  • Ans: (D) 64MP quad-camera. 

Q3- Which of the following cutting-edge software gives the Samsung Galaxy M32 worry-free privacy and security? 

  • Ans: (C) all of these 

Q4- Select the feature on M32 that provides you the facility to make simple, secure payments at any NFC POS terminal? 

  • Ans: Samsung Pay

Q5- What is the battery capacity of an M32? 

  • Ans: 6000 mAh

These were all the questions from the Samsung Galaxy M32 quiz. All the answers are also given.


We have provided all the required answers to all the questions in Samsung. Galaxy M32 quiz launched by Amazon. Go through the answers and book your place on the winner list.